VI VÄLKOMNAR ALLA ATT PROVA OCH VARA EN DEL AV OSS

Träningsverksamheten startar Måndag 8 januari 2024



Orange grupp, Måndagar 18-19


Vi tränar på att hantera skidorna, bromsa, stanna och svänga i mycket lätt backe. Undervisningen bygger på mycket skoj och lek. När vi känner oss redo åker vi lift.

Här behöver föräldrana vara närvarande och hjälpa till, helst på skidor, men också kunna agera mänskligt lift vid behov.



Grön grupp, Måndagar 18-19


Vi ökar på skidvana, tränar på att få kontroll på våra skidor,  åka lift själv, att använda plogen för att sakta ner farten, svänga och slutligen stoppa i backen.


Blå grupp, Måndagar 18-19

Allt eftersom vi blir duktigare så ökar vi svårighetsgraden och lägger in svängar och banor. Målet är att vi ska åka med parallella skidor.



Gul grupp, Måndagar 18-19


I denna grupp övar vi på att bli en ännu bättre skidåkare. Vi tränar på att åka med paralella skidor i sväng, broms och stopp. Hela skidområde utforskas och vi ökar svårighetsgraden hela tiden. Målet är att lära oss carvingtekniken, att åka med skidorna på kant (skär). 



Tävlingsgruppen, Måndagar 18-19.30, Fredagar 18-19.30


Gruppen tränar regelbundet både med banåkning och friåkning. Även lägerverksamhet förekommer. Om man vill åker man på mindre tävlingar i Värmland. Många är med bara för att vi har så himla kul och för att vi alla älskar att åka skidor.

Kostnad för skidskola/träning:

350 SEK/barn och säsong + 2 arbetspass

eller

550 SEK/familj och säsong + 2 arbetspass

Liftkort och Medlemskap tillkommer